0416 - 65 22 64

  • Ontzorgenmet Pro-Actief Systeembeheer
  • Online Backupop eigen servers
  • Automatiseringin de breedste zin van het woord
  • HostedPBX/VoIP
  • Technische dienstmet gecertificeerd personeel
  • Verkopersmet technische achtergrond
  • Business solutionsvoor elk bedrijf een oplossing
  • Netwerkbeheerop afroep of volgens vastgesteld schema
  • Cloud Dienstengecombineerd met uw eigen automatisering
  • Geen mooie praatjesmaar een goed en degelijk advies

 

Hewlett-Packard

HP Preferred Partners garanderen een niet te evenaren combinatie van expertise, nabijheid en oplossingen op maat. Ze beschikken over specialisaties en certificeringen binnen de brede productportefeuille van HP en hebben interne toegang tot HP voor snelle klantenservice en concurrerende prijzen en hebben inzicht in toekomstige producttrends.

Eenvoudig gezegd: HP Preferred Partners zijn het beste van het beste. Alle HP Preferred Partners hechten veel waarde aan service van hoge kwaliteit en worden bij elke stap door HP ondersteund.

Wat biedt een HP Silver Partner

Expertise
Om uw IT-investering te verzekeren, zijn HP Preferred Partners getraind om IT-oplossingen op maat te ontwerpen en implementeren die passen bij de behoeften van uw bedrijf. HP Preferred Partners beschikken over certificeringen in de gehele HP-productportefeuille, terwijl velen ook specifieke product- en oplossingsspecialisaties hebben. Deze winnende combinatie van brede en diepgaande kennis zorgt ervoor dat HP Preferred Partners de technische kennis en het marktinzicht hebben om uw bedrijf een concurrentievoorsprong te geven.

Recente getuigenissen
HP staat voor 100% achter haar HP Preferred Partners. Ze investeert veel in HP-training en het handhaven van een service van hoog niveau. Let op het HP Preferred Partner-logo, als u ondersteuning bij u in de buurt zoekt of op de HP-website zoekt naar contactgegevens van partners. Wees ervan verzekerd dat u toegang zult hebben tot de beste IT-ervaring. Het Preferred Partner-logo geldt voor dit jaar, dus u kunt snel bepalen welke partners voldoen aan onze HP Preferred Partner voorwaarden.

Nabijheid
Het is moeilijk om een onbekende te vertrouwen. Waarom geeft u uw IT dan in handen van een vreemdeling? Zo denken wij er ook over. Dat is de reden waarom we nauwe relaties met onze HP Preferred Partners hebben ontwikkeld. Zij zijn uw plaatselijke verbinding met HP en uw zakelijke ambassadeurs. Wij vertrouwen erop dat zij zijn waar u hen nodig hebt, en u kunt hen persoonlijk ontmoeten voor aankoopadvies en serviceondersteuning. Kunt u, gezien de topgetuigenissen uit de branche en de uitzonderlijke klantenservice die HP Preferred Partners bieden zonder extra kosten, het u veroorloven deze kans te laten liggen?

www.hp.nl