0416 - 65 22 64

  • Ontzorgenmet Pro-Actief Systeembeheer
  • Online Backupop eigen servers
  • Automatiseringin de breedste zin van het woord
  • HostedPBX/VoIP
  • Technische dienstmet gecertificeerd personeel
  • Verkopersmet technische achtergrond
  • Business solutionsvoor elk bedrijf een oplossing
  • Netwerkbeheerop afroep of volgens vastgesteld schema
  • Cloud Dienstengecombineerd met uw eigen automatisering
  • Geen mooie praatjesmaar een goed en degelijk advies

Fortinet


FortiGate

FortiGate security platforms leveren ongeŽvenaarde prestaties en beveiliging terwijl het de netwerk infrastructuur vereenvoudigt. Fortinet biedt verschillende modellen, van de FortiGate-20 serie voor kleine omgevingen tot de FortiGate-5000 serie voor grote Enterprises, service providers en carriers. De FortiGate platforms zijn geintegreerd met FortiOS (operating system), FortiASIC processors en de laatste generatie CPU’s. Op deze manier biedt het uitgebreide, high-performance security.
Iedere FortiGate bevat een breed scala aan security en netwerk functionaliteit, waaronder:

> Firewall, VPN, and Traffic Shaping
> Intrusion Prevention System (IPS)
> Antivirus/Antispyware/Antimalware
> Integrated Wireless Controller
> Application Control
> Data Loss Prevention (DLP)
> Vulnerability Management
> IPv6 Support
> Web Filtering
> Antispam
> VoIP Support
> Layer 2/3 Routing
> WAN Optimization & Web Caching

FortiAnalyzer

De FortiAnalyzer serie van logging-, analyserings- en reporting appliances verzamelen veilig de log data van Fortinet devices en andere syslog-compatible devices. Een uitgebreid scala van eenvoudig op maat te maken rapportten stellen u in staat om te analyseren, rapporteren en archiveren van beveiligingsvoorvallen, data verkeer, web content en e-mail-data om zo te voldoen aan het compliance beleid.

Functies & voordelen

>
Secure data aggregatie van meerdere FortiGate® en FortiMail™ security appliances voorzien u van een gehele netwerk visibility en compliance.
>
Meer dan 300 aanpasbare rapportages helpen u aanvalspatronen te monitoren, onderhouden en constant te identificeren en zo voldoen aan het beleid voor acceptabel gebruik enhet compliance beleid.
>
Rapporteert netwerk capaciteit en gebruikers data om uw netwerk efficiŽnter te plannen en beheren.
>
Volledig geÔntegreerd met FortiManager™ appliances voor een centraal punt van beheer, analyses, rapportages en mogelijkheid tot het geven van opdrachten.
>
Geavanceerde features zoals event correlation, forensic analysis en vulnerability assessment zijn essentiŽle tools voor in-depth protectie van complexe netwerken.
>
Tot 6 TB log data capaciteit en de keuze uit RAID levels die u in staat stellen om capaciteit te verdelen en verzekert u van bedrijfkritische data en data zeker te stellen om aan de wensen van de interne organisatie te voldoen.


FortiWiFi

De FortiWiFi™ serie van wireless security gateways voegen een ingebouwde 802.11a/b/g/n wireless access point toe aan de enterprise-level en multi-threat protection van FortiGate appliances.
FortiWiFi voorziet u van netwerk, content en applicatie bescherming voor zowel uw wired als wireless netwerk zonder sancties op het gebied van performance, kosten of beheersbaarheid. Daarnaast biedt het verschillende netwerk interface opties, inclusief wireless breedband en ADSL-A. FortiWifi appliances combineren Fortinet’s FortiOS™(security operating system) met FortiASIC processors en andere hardware om onderstaande uitgebreide en high-performance functionaliteit te bieden:
> Firewall, VPN, and Traffic Shaping
> Intrusion Prevention System (IPS)
> Antivirus/Antispyware/Antimalware
> Web Filtering
> Antispam
> Application Control ( bijv., IM and P2P)
> VoIP Support (H.323. and SCCP)
> Layer 2/3 routing

FortiWeb

FortiWeb web applicatie firewalls beschermen, balanceren en versnellen webapplicaties, databases en de informatie-uitwisseling hiertussen. Of u nu applicaties wenst te beschermen van een grote onderneming, service provider of cloud-gebaseerd provider netwerk, FortiWeb appliances reduceren de implementatietijd en vergemakkelijken het security beheer.

Functies & Voordelen

>
FortiWeb is het enige product dat een Vulnerability Scanner module biedt binnen de web application firewall voor een complete oplossing voor PCI DSS 6.6 eisen
>
Garandeert beveiliging van webapplicaties en verzekert gevoelige database inhoud door bedreigingen zoals cross-site scripting, SQL injection, buffer overflows, file inclusion, denial of service, cookie poisoning, schema poisoning en talloze andere aanvallen te blokkeren.
>
Biedt hulp in PCI DSS 6.6 compliance door te beschermen tegen OWASP Top 10 web applicatie vulnerabilities
ganisaties helpt het gebruik van web applicaties te analyseren en verwerkt aanvragen naar hun geografische locatie
>
Bekijkt gebruikersactiviteit automatisch en dynamisch om een basis te creŽren van toegestane activiteit
>
Bescherming op netwerk en applicatie niveau van DoS en DDoS
>
SSL-encryptie co-processing versnelt transactie-tijden, ontlast encryptie functies en reduceert web server verwerkingseisen
>
Server load-balancing en content-based routing verhogen applicatie-snelheden, verbetert server resource gebruik en stabiliseert applicaties
>
Data compressie staat efficiŽnt gebruik van bandbreedte toe en verbetert responstijden
>
Analyse van real time data voorziet in een analytische interface die organisaties helpt het gebruik van web applicaties te analyseren en verwerkt aanvragen naar hun geografische locatie

FortiMail

De FortiMail appliance-serie is een bewezen, krachtig messaging security platform voor iedere organisatie, van kleine bedrijven tot carriers, service providers en grote bedrijven.
De FortiMail is doelgericht ontwikkeld voor de meest veeleisende messaging systemen. De FortiMail appliances maken gebruik van de jarenlange ervaring van Fortinet in het beschermen van netwerken tegen spam, malware en andere messaging-gerelateerde bedreigingen.
De filter blokkeert spam en malware voordat het invloed heeft op het netwerk en het effect heeft op de gebruikers. De inspectie technologie voorkomt uitgaande spam of malware (inclusief 3G mobiel verkeer) zodat andere antispam gateways uw gebruikers niet blacklisten.

FortiManager

Met FortiManager appliances kunnen Fortinet appliances (van een paar tot duizenden) centraal beheerd worden. Dit geldt voor FortiGate, FortiWiFi, FortiCarrier, FortiMail, FortiAnalyzer en virtuele appliances en ook voor de Forticlient endpoint security agents.
Het beheer en de controle van grote omgevingen wordt vereenvoudigd aangezien het mogelijk is om units en Forticlient endpoint security agents te groeperen in administratieve domeinen (ADOM's).

Functies & Voordelen

> FortiManager appliances leveren eenvoudige gecentraliseerde configuratie, policy-based provisioning, update management en end-to-end netwerk monitoring van de fortinet installatie
> Beheer tot 5000 appliances en virtuele domeinen (VDOM's) en 120.000 Forticlient agents vanuit ťťn FortiManager interface
> Eenvoudig en veilig te scheiden beheer van grote omgevingen door units en agents te groeperen naar geografische of functioneel administratieve domeinen (ADOM's)
> Reduceert uw beheerderslasten en operationele kosten voor de Fortinet infrastructuur
> Eenvoudig beheer van complexe maas- en ster-VPN omgevingen waarbij FortiManager fungeert als een lokaal distributiepunt voor software en policy updates
> Naadloze integratie met FortiAnalyzer appliances voor in-depth discovery, analyse en rapportage van netwerk security events