0416 - 65 22 64

  • Ontzorgenmet Pro-Actief Systeembeheer
  • Online Backupop eigen servers
  • Automatiseringin de breedste zin van het woord
  • HostedPBX/VoIP
  • Technische dienstmet gecertificeerd personeel
  • Verkopersmet technische achtergrond
  • Business solutionsvoor elk bedrijf een oplossing
  • Netwerkbeheerop afroep of volgens vastgesteld schema
  • Cloud Dienstengecombineerd met uw eigen automatisering
  • Geen mooie praatjesmaar een goed en degelijk advies

Dreamsites Webdesign

Dreamsites is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van internetsites. Als u op zoekt bent naar een vakkundige partner om uw website op te zetten, is Dreamsites de juiste partner. Onze doelstelling is om bedrijven via hun website optimaal te laten communiceren met hun (toekomstige) klanten. Grote kracht van Dreamsites is de combinatie van technisch programmeerwerk en creatieve vormgeving. Samen met een tekstbureau gespecialiseerd in commerciŽle teksten hebben we een goed gevulde denktank. Wij kunnen uw bedrijf alle mogelijkheden van het internet aanbieden. De kwaliteit van Dreamsites is geen droom, maar verbluffende werkelijkheid

Waarin onderscheidt Dreamsites zich van andere webbouwers?

8 Redenen om voor Dreamsites te kiezen.

1. Ontwerp en techniek onder ťťn dak.
Dreamsites combineert in eigen huis het programmeren van de website met de grafische lay-out, waarin de techniek in dienst staat van de karakteristieke uitstraling van het bedrijf. Dreamsites zoekt altijd naar de perfecte harmonie tussen technisch vernuft en stijlvolle vormgeving.

2. Eigen web-hosting.
Om van de nieuwste technieken gebruik te kunnen maken heeft Dreamsites in 2003 een eigen server geplaatst op het internet. Hierdoor is Dreamsites in staat om alle mogelijke technieken te gebruiken en alles binnen eigen beheer te houden.

3. ReŽle prijzen.
In haar 13-jarig bestaan heeft Dreamsites ruime ervaring opgebouwd om zeer nauwkeurig in te kunnen schatten hoeveel tijd nodig is om een website in zijn volledigheid op te leveren. Hierdoor kunnen we altijd een reŽle prijs afgeven, geheel toegespitst naar de behoeften van de klant.

4. Eigen ontwikkeld CMS.
Het Content Management Systeem is door Dreamsites zelf ontwikkeld met het oog op de behoeften van de klant, voornamelijk de gebruiksvriendelijkheid. We starten altijd vanuit een basis van waaruit het CMS modulair wordt opgebouwd. Dit in tegenstelling tot andere CMS-en, die vaak zo uitgebreid zijn, dat het erg veel tijd kost om uit te zoeken waar je nu precies dat jaartal kunt aanpassen.

5. No-nonsense policy.
Na oplevering zijn alle bronbestanden van website en CMS altijd eigendom van de klant, net als de door ons geregistreerde domeinnamen. Zo kunt u nooit gedonder krijgen mocht u besluiten over te stappen naar een ander.

6. Open communicatie.
Tijdens de ontwikkeling van een website zal Dreamsites zich flexibel opstellen en open staan voor suggesties en/of wijzigingen die niet eerder ter sprake zijn gekomen. Dreamsites streeft ernaar om een zo volledig mogelijk product af te leveren. De ontwikkeling van de website zal steeds te volgen zijn op een test URL.

7. Nieuwe technologieŽn.
De wereld van het internet is continu in beweging. Dreamsites volgt nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign en webdevelopment, zodat elke website altijd optimaal zal (blijven) fungeren op elke pc, tablet of smartphone, met elke denkbare configuratie van besturingssysteem en beeldschermformaat.

8. Diversiteit.
Dreamsites stelt zich ten doel visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites te creŽren. Hetzij middels een nieuwe grafische lay-out of op basis van een bestaand concept of huisstijl. Dreamsites websites hebben daardoor een uniek eigen karakter met de juiste weerspiegeling van het bedrijf.


www.dreamsites.nl